Sponsor tochtje

Op zaterdag 5 januari hebben we de sponsortocht van wielerclub BOS uit Elshout gefietst. Dit is een voorbereiding van de opening van het seizoen van de wielerclub. Aan het einde van het vorig seizoen heeft de wielerclub nieuwe kleding gekregen. Tijdens de eerste tocht van het wielerseizoen fietsen we dan met zoveel mogelijk leden langs de sponsoren. Voor er misverstanden ontstaan : Wij worden niet gesponsord. (in ieder geval niet financieel, wel mentaal natuurlijk!) En dat is maar goed ook want een hobby moet geld kosten anders is het geen hobby meer.

De Sponsortocht is een mooi tochtje door Brabant zoals je hieronder op de kaart kunt zien.Sponsortocht Deze tocht is net geen 60 km. Maar wij kwamen aan de 75 km omdat we vanuit Den Bosch zijn vertrokken en niet vanaf de Paal in Elshout.

Bij deze tocht hebben we meteen de camera en statief aan het stuur kunnen testen. Tijdens de tocht naar Santiago willen we de route in kaart brengen met foto’s die we ieder half uur maken. Deze worden dan geplaatst in het fotoboek dat je op de website onder het kopje ” de weg” vindt.

 

En de eerste resultaten zijn niet onaardig. Rini die kopwerk aan het doen is.

Rini kopwerk

Een landweg in miezerig weer. Want een beetje een grijze dag was het wel.

Miezerig weer

Maar ook wat foto’s met bewegingsonscherpte. We hopen dat dit opgelost wordt door de zon. Als die gaat schijnen wordt de sluitertijd vanzelf korter! Hebben wij er ook nog gemak van….

Onscherpte

Volgende week zaterdag gaan we met de dames op pad om een pelgrimspaspoort oftewel de Credencial de peregrino op te halen. En vanaf dan zijn we echte pelgrims. De voorbereidingen zijn dus in volle gang!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>